top of page
DSC01631_edited.jpg

GELAATSVERZORGING

MEER INFORMATIE

Pure Belle werkt uitsluitend met het topmerk Germaine de Capuccini. Deze behoort tot de top 5 wereldwijd. Germaine de Capuccini combineert de wijsheid van het verleden met de technologie van het heden. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en steeds vernieuwende technologieën maken het mogelijk om steeds weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen.

Wat mag je verwachten van een gelaatsbehandeling bij Pure Belle?

Bij je eerste afspraak start ik steeds met een uitgebreide huidanalyse. Dit doen we met behulp van het LightSkin huidanalysetoestel. Zo kunnen we een verzorging geven op maat van jouw huid. Elke behandeling heeft een eigen werkwijze die het doel van de behandeling ondersteunt. Zo kunnen we u een stralende huid bezorgen. Na jouw ontspanningsmoment krijg je deskundig productadvies op maat van je huidconditie. De producten zetten het resultaat van je verzorging kracht bij en verlengen het effect van je behandeling.

 

Hieronder vindt u onze verschillende verzorgingen. 

Wil je een bepaald huidprobleem verbeteren? Dan adviseren wij om 1 keer per jaar een kuur te volgen van meerdere, opeenvolgende behandelingen. Je gaat versteld staan van het resultaat.

HEB JIJ NOG VRAGEN OVER EEN BEHANDELING?

bottom of page