top of page
DSC01673.jpg

Els

Hoi,

Ik ben Els, het gezicht achter Pure Belle. 

38 jaar en ik run al 13 jaar mijn eigen instituut.

Wat ooit begon als een bescheiden nagelstudio, is nu uitgegroeid tot een volwaardig schoonheidsinstituut met een sterke nadruk op huidverbetering.

Al van jongs af was mijn passie voor schoonheid heel duidelijk. Door de jaren heen begon ik steeds meer te waarderen hoe essentieel een gezonde huid is voor iemands algehele uitstraling en zelfvertrouwen. Ik geloof dan ook sterk dat ware schoonheid van binnenuit begint en straalt aan de buitenkant.

Je kan in ons instituut terecht voor huidverzorgings- en huidverbeteringsbehandelingen, afgestemd op uw unieke behoeften.

We richten ons niet alleen op het verbeteren van de buitenkant, maar ook op het bevorderen van een gezonde, stralende huid van binnenuit.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze passie voor huidverbetering, maar ook onze toewijding aan klantgerichtheid en kwaliteit. We streven ernaar om een ontspannen en gastvrije omgeving te creëren waar u zich op uw gemak voelt en waar u kunt vertrouwen op professionele zorg en deskundig advies.

Dus welkom bij PURE BELLE, waar in onze ogen niets mooier is dan het volledige stralende plaatje: U, puur vanbinnen en mooi vanbuiten.

DSC01691.jpg

Puur

Mooi

VANBINNEN
VANBUITEN

bottom of page