top of page
DSC01533.jpg

HYDRAFACIAL

HYDRAFACIAL

HYDRAFACIAL

DSC01684.jpg

The best skin of your life starts here! 
Deze niet-invasieve behandeling levert onmiddellijk en langdurige resultaten op. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert door antioxidanten, peptides en hyaluronzuur in te brengen.

Stap 1: De zachte reiniging en milde peeling legt een nieuwe huidlaag bloot.

Stap 2: Met een pijnloze zuigkracht verwijdert het apparaat onzuiverheden uit jouw poriën, gevolgd door een intense hydratatie.

Stap 3: Die gezonde glow krijg je door je huid te verzadigen met antioxidanten en peptides. Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Bij je eerste Hydrafacial starten we steeds met een huidanalyse met het LightSkin toestel.

Platinum Hydrafacial €225 (75 min):
In deze ultieme ervaring starten we het ontgiftingsproces met een lymfedrainage, waarna we je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie voorzien. Eventuele huidproblemen pakken we aan met een booster naar keuze en de behandeling sluiten we af met LED Light Therapy. Het rode ledlicht verbetert de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

 

Deluxe Hydrafacial €195 (60 min): 

Deze behandeling bevat dezelfde stappen als een Signature Hydrafacial maar hierbij behandelen we specifieke huidproblemen met een booster naar keuze. We eindigen de behandeling met Led Light Therapy om de tekenen van verouderering nog beter te vereminderen.

 

Signature Hydrafacial €155 (45 min):
Deze behandeling reinigt grondig, exfoliert,verwijdert onzuiverheden en hydrateert je huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.
 

Hydrafacial Acné behandeling €175 (60 min):

Deze behandeling bevat de basis van een Signature Hydrafacial maar hierbij eindigen we met Led Light Therapy om de huid te gaan herstellen

 

 

WIL JIJ HET BESTE RESULTAAT? 

Wist je dat je met Hydrafacial het beste resultaat bekomt wanneer je dit in een kuur toepast?
Koop dan nu je abonnement. Betaal 5 behandelingen van een Hydrafacial naar keuze en krijg de 6de behandeling helemaal gratis!

(Al de behandelingen dienen binnen het jaar opgebruikt te worden)

DSC01588.jpg

HEB JIJ NOG VRAGEN OVER EEN BEHANDELING?

bottom of page